2012. szeptember 28., péntek

Két dolgot lehet keresni, pénzt vagy kifogást

Van egy régi bölcs mondás: Az üzleti életben két dolgot lehet keresni, pénzt vagy kifogást.

Az emberek többségének a legnagyobb anyagi problémája, hogy jövedelme olyan tevékenységből származik, amit ha nem végez rendszeresen, a bevételei megszűnnek. Ha Te is ebbe a csoportba tartozol, de változtatni akarsz, meg kell találnod, mivel érheted el a passzív jövedelmet.

Ha megfogott valami a DXN ganoderma kávé üzletben, de még nem vagy felkészült a döntéshez, próbálj érzelmek nélkül, ésszerű, logikus indokokat felsorakoztatni, miért kell (vagy nem) belevágnod. Szedd össze a SAJÁT szempontodból azokat az érveket, amik az üzlet mellett vagy akár ellene szólnak.

Amikor elkezded az üzletépítést nem vagy biztos benne, hogy meg tudod csinálni - a környezeted meg biztosan tudja, hogy nem tudod megcsinálni.

Tudod, mi az első és legfőbb oka, hogy az emberek nem vágnak bele ehhez hasonló üzleti lehetőségekbe, vagy ha bele is vágnak, sikertelenek lesznek, és ezáltal soha nem érik el az áhított passzív jövedelmet?

Az, hogy nem tudják megvédeni a döntésüket az üzlet mellett. Alulinformált családtagjaik, barátaik, közeli ismerőseik már a kezdetekkor lebeszélik róla, és ők képtelenek megvédeni a döntésüket, mert nem készültek fel rá.

Te ne kövesd el ezt a hibát! Teremtsd meg saját, megingathatatlan belső motivációdat, észérvekkel, tényekkel, amit bármelyik kételkedő, lebeszélni akaró, pesszimista ismerősöd orra alá dörgölhetsz, amikor el akar tántorítani célodtól, a valódi passzív jövedelem elérésétől.

Jó egészséget és sok sikert kívánok!
Tóth Lajos
www.dxn.dxn.hu

2012. szeptember 19., szerda

Vezetőket keresek az online DXN vállalkozásomhoz


Amennyiben kimagasló sikert szeretnél az MLM-ben elérni, tájékoztatlak, hogy jelenleg vezetőket (vagy vezetővé válni szándékozó személyeket) keresek az online DXN vállalkozásomhoz. Azonban tisztázni szeretném, nem az a célom, hogy másokat elcsábítsak a jelenlegi MLM vállalatuktól. De ha még nem döntötted el, hogy melyik MLM vállalattal dolgozz együtt, akkor az alábbi linkre kattintva jelentkezhetsz nálam: http://www.dxn.dxn.hu/tagsagi_szerzodes

2012. szeptember 14., péntek

2012. szeptember 11., kedd

Új DXN üzleti kezdőcsomag

Tartalma:
1 x GL-90 kapszula
1 x RG-90 kapszula
1 x Spirulina 500
1 x Cocozhi
2 x DXN Cream Coffee
3 x Lingzhi Black Coffee
3 x Lingzhi Coffee 3in1
1 x Reishi Gano Tea
1 x Ganozhi Shampoo
1 x Ganozhi Soap
1 x Ganozhi Toothpaste + 1 db Starter Kit (a költségét a DXN Europe Kft. átvállalja)
Az új üzleti Kezdőcsomag adatai:
DP ár: 67.900 Ft
PV: 300
SV: 25.420 Ft

 A 300 PV üzleti kezdőcsomag csak és kizárólag a regisztrációval együtt vásárolható meg. Az elérhető kedvezmény mértéke: 15% a termékek árából. A regisztrációs költséget a csomag ára már tartalmazza. Az üzleti kezdőcsomag csak előre utalással rendelhető és más termékkel nem csomagolható egybe. Ha nem személyesen kívánja átvenni, az üzleti kezdőcsomag rendelésekor szállítási díjat kell fizetni, melynek mértéke: 1.300 HUF. Az üzleti kezdőcsomag csak a Budapesti Központi Irodán keresztül rendelhető!

2012. szeptember 10., hétfő

Tonk Emil a kapcsolatépítésben segít nekem

2012. szeptember 8. szombat – DXN üzletépítő szeminárium!
Tonk Emil Magyar Marketing Szövetség alelnöke, nemzetközi marketing szakközgazdász

2012. szeptember 9., vasárnap

DXN Üzletépítő Szeminárium: Ms. Wafa Bdair (Senior Star Diamond)

2012. szeptember 8-i DXN Üzletépítő Szeminárium ismét résztvettem


Ms. Wafa Bdair (Senior Star Diamond) és Tóth Lajos Ms. Wafa az Egyesült Arab Emirátusokban él. Elismert szakértője a DXN termékeinek, különösen a kozmetikai termékcsaládnak. Népszerű motivációs előadó, több országban adta már át tapasztalatait a DXN termékekkel és üzletépítéssel kapcsolatban. Előadásában számos felhasználási javaslatot, ötletet osztott meg, nem csak a DXN kozmetikumaival, hanem többek között a spirulinával kapcsolatban is.

2012. szeptember 7., péntek

Osler G. Sto. Tomas (Fülöp-Szigetek) Executive Double Crown Diamond előadása Budapesten!


Mr. Osler az egyik legjobb és legerőteljesebb motivációs tréner a DXN világában, aki a DXN piacok legtöbbjén tartott már képzéseket.
Foglalkozását tekintve építőmérnök, aki a network marketinget sokkal nagyobb személyes kihívásnak találta, mint utak és hidak építését.
2000-ben csatlakozott a DXN-hez, csatlakozásának napján Star Agent lett.

Időpont: 2012. szeptember 25. kedd 17.30 óra

Helyszín:
Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont
1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12 - 14.
http://www.lurdykonferencia.hu/

Az előadás angol nyelven magyar tolmácsolással lesz megtartva.

2012. szeptember 6., csütörtök

Vásárolják a DXN termékeit?

Gyakran ismételt kérdések közé tartozik, hogy "Vásárolják a DXN termékeit"?
Szeretném most megmutatni, hogy mennyire kedvelik a DXN termékeit és milyen időközönként vásárolnak nálam a dxn.dxn.hu webboltomon keresztül. Remélem az alábbi képernyő mentés, - amely a DXN intranet webirodámban készült - bizonyíték arra, hogy mennyire keresettek a DXN termékek. Sajnos nem fért rá a teljes augusztusi hónap, de így is jól látható, hogy a mai napig mennyi megrendelésem érkezett az ország különböző településeiről. A vásárlók személyiségét szándékosan nem mutatom, mivel ezek nem publikusak a látogatók számára. Ha Te is kedvet kaptál és szeretnéd a DXN termékeit értékesíteni, ugyanilyen webbolton keresztül, akkor csatlakozz hozzám: http://www.dxn.dxn.hu/tagsagi_szerzodes

2012. szeptember 5., szerda

Tóth család

Alexandra, Andi és én

Ahhoz, hogy rendelni tudj 1 doboz kávét, 
nem kell tözsvásárlónak lenned! 

Attól, hogy törzsvásárló vagy és rendszeres fogyasztó, 
még nem muszáj hálózatot építened! 

De ha szeretnéd a termékek jótékony hatása mellett 
még azt az elõnyt is élvezni, hogy 
ezáltal plusz jövedelemhez juthatsz, 
akkor egy nagyon hatékony eszközt kapsz a kezedbe, 
és egy készséges segítõt is - a személyemben!  

Kérdéseiddel bármikor fordulhatsz hozzám, szívesen válaszolok! 

Üdvözlettel: 

Tóth Lajos 
www.dxn.dxn.hu