2012. május 31., csütörtök

Fukushima: Ganoderma and Cordyceps

Recent news reports and scientific reviews warn that nuclear radiation exposure is more serious than we believed. Just recently, the UK Guardian published an article titled, “Fukushima reactor shows radiation levels much higher than thought.” Another recent story published in Scientific American, finds California kelp contaminated with elevated levels of radioactive iodine. A review from the Max-Planck Society estimates that the risks of another serious nuclear accident are significantly higher than previously thought. As reports continue to reveal elevated nuclear radiation levels in Japan and elsewhere, public concerns about the safety of Fukushima and other reactor sites are reignited.

Fukushima: Medicinal Mushrooms












Medicinal Mushrooms Medicinal mushrooms, in particular Ganoderma and Cordyceps, protect against radiation damage to bone marrow, intestines, internal organs and cells. These mushrooms can prevent radiation-induced changes in the body, boost immunity, detoxify tissues, promote healthy cell replication and boost overall energy and health. Ganoderma and Cordyceps, along with extra immune boosting beta-glucans, can be found in a comprehensive Ten Mushroom formula for daily health and detox support.

Next to dailydisruption.com

2012. május 30., szerda

Hogyan rendelje meg a DXN termékeket?

Termékeinket kizárólag DXN törzsvásárlói státusz megszerzése után vásárolhatja meg. Rendelését az alábbi módokon adhatja le:

Legyen DXN Forgalmazó!

Akár saját magának vagy a családjának kíván vásárolni, akár értékesíteni szeretné a termékeinket, minden esetben hasznos, ha regisztrál, mivel így Forgalmazóként jogosulttá válik arra, hogy a webboltban feltüntetettnél kedvezőbb áron jusson hozzá a készítményeinkhez.

Legyen vásárló!

Ebben az esetben egy DXN Forgalmazón keresztül adhatja le a megrendelését, például webboltunkon keresztül.
Mi nemcsak hasznos tanácsokkal látjuk el Önt, termékeinkkel, illetve azok használatával kapcsolatos kérdésekben is tudunk segíteni.

2012. május 28., hétfő

Dato' Dr. Lim Siow Jin, a DXN alapítójának tanácsa

"Minden magyar üzletépítőnek ki kell tűznie maga elé egy célt, egy álmot, ahol egészségesebb, gazdagabb és szabadabb. Egészségesnek kell maradnunk, anyagi helyzetünket pozitív irányban kell mozdítanunk és szabadabbá kell magunkat tenni, hogy körbe utazhassuk ezt a világot. Az EU-s piacokra kell fókuszálniuk és minden országban legalább egy vonalat ki kell, hogy építsenek."

Forrás: DXN Kávészünet - Egészség és Siker újság

Dr. Lim Siow Jin és Tóth Lajos

2012. május 25., péntek

DXN Ganodermás termékek

A DXN termékek nyílt kereskedelmi forgalomban nem kaphatóak. Törzsvásárlói rendszerben történik az értékesítésük, a www.dxn.dxn.hu/termekekhttp://dxn.dxn.hu/termekek weboldalon lehet rendelni. Amennyiben regisztrálsz törzsvásárlónak, azonnal 20-25%-al olcsóbban kaphatod meg a termékeket.

2012. május 22., kedd

Saját egészségünk a saját érdekünk

Bármelyik nap elkezdhetjük átalakítani az életünket, a döntés a miénk! Ne ringassuk magunkat illúziókban, hogy ezt bárki is elkezdi vagy megteszi helyettünk, a saját egészségünk a saját érdekünk. Tegyünk érte! Nekünk DXN-eseknek szerencsénk van, mert van egy nagy segítségünk az életünk egészségesebbé tételéhez. Mire is gondolok? A DXN Ganodermás termékek rendszeres fogyasztására. Ez az a terület, ahol a legtöbb ígéret születik: „Mától egészségesebben fogok étkezni, fogyókúrába kezdek, mindennap mozgok, 5 kilót leadok stb. stb. Ugye, ismerősek ezek a mondatok? Jó, ha tudjuk, hogy a kampányszerű életmód javítgatás csak rövid eredményeket hoz. Az átfogó sikerhez következetes életvitel és tudatos életmódváltozás szükséges. „Ép testben ép lélek” – mondja a latin közmondás. Egyre többen értik meg, hogy a testi és a lelki egészség szoros kapcsolatban áll egymással. Mindkettő képes a másikat jó és rossz irányba egyaránt befolyásolni, tehát megbetegíteni, de meggyógyítani is. Figyeljünk oda mindkettőre!


Ismerd meg a DXN termékeit és élj egészségesen! http://dxn.dxn.hu

2012. május 21., hétfő

DXN termékek - Krémes kávé

DXN Cream Coffee
Kimondottan az európai piac igényei alapján készült. Kiváló minőségű instant kávépor, Ganoderma-kivonat és kávékrémpor keveréke. Ha egy krémes kávéra vágyik, de csökkenteni szeretné a napi cukorbevitelét, a DXN Cream Coffee egy tökéletes választás!

Összetevők:
növényi eredetű tejszín, instant kávépor, Ganoderma-kivonat 
 
 
 
Tápanyagtartalom
           100 g termékben    14 g termékben
Energia:   465,0 kcal         65,0 kcal
Fehérje:    10,9 g             1,5 g
Zsír:       20,5 g             2,9 g
Szénhidrát: 59,3 g             8,3 g

1 dobozban 20 tasak található, 1 tasakban 14 g kávékeverék van.


instant kávépor
A kávé kapcsán most nem a kávécserje rendszertani besorolásáról, a nyers vagy pörkölt kávébabban található összetevőkről, a különböző kutatások által tudományosan alátámasztott hatásokról, a kávézást körüllengő mítoszokról és legendákról, vagy a kávézás történetéről szeretnék írni. Sokkal inkább szeretnék egy olyan kérdést körbejárni, amely immár évtizedek óta megosztja a kávé szerelmeseit: nevezetesen a daráltkávé instant kávépor kérdését.

Ahogy az már közismert, a világ kávéivó része évtizedek óta több részre szakadt. Az egyik csoport szerint az instant kávépor (és az azokból készült különböző keverékek) a lehető legjobb, míg a másik csoport szerint a lehető legrosszabb formái a kávénak. Hasonlóképpen a tejes tea-natúr tea, vagy a cukrozott tea-cukrozatlan tea fogyasztói közt megfigyelhető véleménykülönbséghez, ezt a kérdést sem lehet egyetlen tollvonással eldönteni.

Számos formában rajongunk a kávéért. Ezek közt megtalálhatók az eszpresszó, kapucsínó, mokacsínó, stb. változatok, van aki tejjel, tejszínnel vagy csak feketén fogyasztja kedvenc italát.
Vannak, akik a mindössze 25-30 ml tömény, méregerős feketére esküsznek, míg mások az amerikai kultúrára jellemző híg, akár fél liternyi kávélevest részesítik előnyben.
Vannak, akik házilag, frissen darált pörkölt kávéból, míg mások tasakból/üvegből öntik/kanalazzák ki a mindennapi italuk elkészítéséhez szükséges instant kávéport.
Talán közhelynek hangzik, de ahány kávéfogyasztó van a világon, annyi féle-fajta kávét kóstolhatunk.

Ekkora kavalkádban mégis mi az, ami meghatározza egy élvezeti cikk (jelen esetben a kávé) értékét? A válasz, talán túl kézenfekvő: a felhasznált alapanyagok minősége.

Ahogy azt már megszokhattuk, a DXN mérnökei csak a legmagasabb minőségű alapanyagokat használják fel, így talán nem meglepő, hogy a különböző cukrozott és cukormentes instant kávékeverékek alapanyaga a kiváló minőségű Arabica kávé.
Ez a kiváló alapanyag garanciát jelent arra nézve, hogy a belőle készült, azonnal oldódó (instant) kávépor is kiváló minőségű legyen!

Rohanó világunkban egyre kevesebb időnk van (legalábbis ezt sulykolják belénk nap mint nap), így a fejlett világban a régi, szertartásos kávéfogyasztás is egy egyre inkább a történelem homályába vesző, eltűnőben levő szép hagyomány. Ahogy az étkezésünkben, úgy a kávézási szokásainkban is az egyre kényelmesebb megoldásokat részesítjük előnyben. Ehhez azonban nem kell lemondani a minőségi alapanyagokról, a különleges aromáról és az egzotikus ízvilágról!

Tudta Ön, hogy:
* minden 30 másodpercben 120.000 csésze kávét isznak meg naponta, csak Európában?
* a kávéban számos bizonyítottan jótékony hatású vegyület, mint fenolsavak (pl. a klorogénsav), antioxidáns hatású polifenolok (pl. a különböző izoflavonok, katechinek, flavononok, stb.) találhatók?
* hogy egy csésze kávéban akár 2?3x annyi antioxidáns hatású vegyület található, mint ugyanakkora mennyiségű zöld teában?
* a DXN kávékeverékei immár az egyedi design-nal ellátott DXN kávéautomatákban is elérhetők?


növényi eredetű tejszín
Manapság egyre több ember szenved laktóz intoleranciában. A DXN mérnökei ezért csak a legszükségesebb esetben használnak tejszármazékokat. A DXN italporokban (instant kávékeverékek, Nutrizhi) használt növényi eredetű tejszín nádcukorból készült glükóz-szirupot, pálmavajat, kazein savat, foszfátokat (E 340, E 451), emulgeálószereket (E 471, E 472e) és természetes színezéket, riboflavint (E 101) tartalmaz.


cukor
A gyártótól kapott nyilatkozat alapján a DXN termékekben használt cukrot cukornádból (Malajziában javarészt a Saccharum officinarum-ot és a Saccharum arundinaceum-ot termesztik) nyerik.

A következő hírlevélben a Zhi Mocháról és a Cocozhi-ról lesz szó.

Szép napot kívánok!

Tóth Lajos
http://dxn.dxn.hu

2012. május 19., szombat

Lesz egyáltalán gyugdíjad?

Ugye te nem akarsz úgy járni mint a riportalanyok?
Keress meg ha változtatni akarsz eddigi életeden!

2012. május 17., csütörtök

Néhány szó a DXN üzleti lehetőségről


A DXN termékek nyílt kereskedelmi forgalomban nem kaphatóak. Törzsvásárlói rendszerben történik az értékesítésük, a www.dxn.dxn.hu weboldalon lehet rendelni, ahol további információkat találsz. Amennyiben regisztrálsz törzsvásárlónak, azonnal 20-25%-al olcsóbban kaphatod meg a terméket. És ha már törzsvásárló vagy, akkor vásárolhatsz közvetlenül az ország több pontján található szervizcenterekben is. A rendszer örökölhető, tehát - amit Te elérsz ebben az üzletben - gyermekeid jövőjéért is tehetsz ezzel!

Miért érdemes csatlakozni a DXN-hez?

- Törzsvásárlói áron vásárolhatsz
- Belső információs rendszer,  online háttériroda, online képzési központ
- Videomail küldési lehetőség ingyen
- Meghívás online prezentációra
- Online regisztrációs rendszer
- Online ügyfélkezelő (a világ bármely pontjáról elérhető, frissíthető)

Amennyiben szeretnél saját DXN-es honlapot magyar vagy bármilyen más idegen nyelven, teljesen ingyen, az alábbi feltételekkel:

- Kapsz egy saját, jól felépített, könnyen szerkeszthető, profi honlapot.
- Egy saját webáruházat (a termékek számlázását és a kiszállítást a DXN központ vagy a helyi Service Centerek végzik, ezzel Neked semmi dolog, de a pontok, és a kiskereskedelmi árrés Nálad íródik jóvá)
- Automatikus hírlevél küldő rendszert (az automatikus hírleveleket bármikor kiegészítheted saját hírlevelekkel).
- Online ajánlói rendszer

Amit én adok mellé:

- az a saját segítségem,
- egy jó szponzor vonal (oktató oldalakkal, hírlevelekkel, webkonferenciákkal, képzésekkel)
- folyamatos e-mail kapcsolat
- hanganyagok, videók, és írott anyagok a tanuláshoz, a DXN, az MLM, vagy az online marketing  területén.

Ha szívesen foglalkozna ezen termékek terjesztésével (Magyarországon és külföldön egyaránt) keressen fel, és szívesen tájékoztatom a részletekről.
Szeretnél élni vele?

Tóth Lajos
www.dxn.dxn.hu
e-mail: dxn.lajos@gmail.com
skype: dxnlajos

2012. május 16., szerda

DXN CSS

A kifejezés magyarul Felhasználót Támogató Rendszert jelent. Alapvetően 4 célra használhatjuk ezt a minden európai tag számára díjmenetesen elérhető szolgáltatás csomagot. Az elsődleges funkció, hogy bármilyen problémát felvethetünk, megvizsgáltathatunk és választ is kaphatunk bárhol is vagyunk a világon, hiszen ez a rendszer egy web felületen működő szoftver, vagyis csupán egy böngészőre, felhasználó nevünkre és jelszavunkra van szüksége. Kérdéseinkre a választ a malajziai központban dolgozó adminisztrátorok adják meg. Másodlagos funkcióként a GPV (csoport pontérték) jelentést tekinthetjük meg, amivel nyomon követhetjük alsóvonalaink munkáját. Alkalmas még a helyi bónusznyilatkozatok megtekintésére és a napi PPV (személyes pontérték) jelentés szemügyre vételére.

Egyetlen hátránya talán, hogy elengedhetetlen az angol nyelvtudás az effektív használathoz, de szerencsére, hála az európai számítástechnikai háttérnek az intranetben megtalálhatóak ugyanezek az információk.

A CSS a http://inquiry.dxn2u.com webcímen érhető el.

Európában minden regisztrált tag elérheti a CSS szolgáltatásait.

Belépés a CSS rendszerbe

A címsorba a következő webcímet kell beírni: www.dxn2u.com/css

webcím

Hogyan lehet regisztrálni a rendszerbe?

Klikkeljen a „Registration For Member” fülre.

regisztrálni

Az oldal az alábbiak szerint betöltődik. Töltse ki a csillaggal jelölt részeket.
Klikkeljen a „submit” gombra miután kitöltötte az oldalt.

Töltse ki a csillaggal jelölt részeket

Alább találja a megerősítő üzenetet, klikkeljen az OK-ra ha elfogadja vagy a Cancel-re ha visszavonja.
Klikkeljen az „I agree hogy elfogadja a rendszer szabályzatát. A regisztráció megtörtént.

megerősítő üzenet

Hogyan kell bejelentkezni a rendszerbe mint regisztrált felhasználó?

Gépelje be a felhasználó nevét és jelszavát.
Klikkeljen a „Login” gombra

bejelentkezni a rendszerbe

Miután a klikkelt a „Login”-ra meg fog jelenni a főoldal.
A fő menü a bal felső sarokban található.

főoldal

2012. május 15., kedd

Nyilvános DXN bemutatók Moszkvában, Oroszországban!

Időpontok:
2012.06.18. 17:00 (moszkvai idő szerint)
2012.06.19. 17:00 (moszkvai idő szerint)

Helyszín:
Daxen RUS LLC,
Izmailovskij Val, Building 20, Block 1, 7 Floor.
105318, Moscow, Russia.
Tel: +74957403968 +79637750581

Előadó:
Kócsó László ESCD

Az előadások magyar nyelven orosz tolmácsolással fognak zajlani.

Mindenkit szeretettel várunk!

2012. május 11., péntek

DXN Intranet bemutató

Neked is lehet ilyen DXN weboldalad ingyen komplett webáruházzal! Csatlakozz, Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő MLM hálózatához a http:dxn.dxn.hu oldalon keresztül! Az online ügyfélkezelő rendszerrel ellátott weboldalt, a világ bármely pontjáról elérheted, frissítheted. Várom jelentkezésed!

2012. május 10., csütörtök

Miben különbözik az online mlm a klasszikus mlm-től?

Lényeges különbség, hogy az online üzletépítő otthonról irányíthatja a vállalkozását. Míg a klasszikus mlm-ben ismerősöket kell felkeresnünk, és vállalni kell a kockázatot, hogy elutasítanak minket, addig az online mlm-ben az a feladatunk, hogy minél több felhasználót irányítsunk a saját honlapunkra, ami ha jól van megszerkesztve, és figyelemfelkeltő, akkor önmaga adja el az üzletet. A látogatók közül lesz olyan, akit érdekelni fog ez a lehetőség, és lesz olyan, aki továbbáll. Az online hálózatépítő viszont csak azokkal kerül kapcsolatba, akik bizonyos mértékig már érdeklődnek az általa kínált lehetsőgről, így az online mlm-ben nincsen elutasítás.

Miért éppen online hálózatépítés?

Mert nincs annál szebb dolog, mint amikor a professzionális weboldalad (itt nem az interneten ezrével található amatőr termékbemutató oldalakra gondolunk) dolgozik helyetted a nap 24 órájában! Ha már eldöntötted, hogy mélyebben beleásod magad az online hálózatépítés rejtelmeibe, és elindulsz az anyagi függetlenség útján, információk tömkelegét találod az interneten. Profi szakemberek és önjelölt guruk kínálják magukat és megoldásaikat, a te életedre.

Én nem akarok neked semmit eladni. Egy lehetőségre hívom fel a figyelmedet itt: http://dxn.dxn.hu/uzleti_lehetoseg

Köszönöm, hogy végig olvastad!

Üdvözlettel,

Tóth Lajos
  Mobil+3630-5544574
  Web: www.dxn.dxn.hu
  E-mail: dxn.lajos@gmail.com
  Skype: dxnlajos

2012. május 8., kedd

Új DXN üzleti kezdőcsomag


A korábbi csomagok értékesítési tapasztalatai és a forgalmazói visszajelzések alapján a DXN Europe Kft. új kezdőcsomag bevezetése mellett döntött.
A Új Üzleti Kezdőcsomag csak és kizárólag új belépők számára érhető el!
A megújult Üzleti Kezdőcsomaggal indulók részére a regisztráció költségét a DXN Europe Kft. átvállalja.
A csomag értékesítése visszavonásig tart.

A csomag tartalma:

1 db RG30
1 db GL30
1 db Spirulina 120
1 db Lingzhi Coffee 3in1
1 db Cocozhi
1 db Maca Vita Café
1 db Ganozhi Soap
1 db Ganozhi Toothpaste
+ 1 db Starter Kit (a költségét a DXN Europe Kft. átvállalja)

Az Új Üzleti Kezdőcsomag adatai:
DP ár: 26.100 Ft
PV: 105
SV: 9.300 Ft

A csomag a Service Centereken keresztül nem rendelhető, csak Központi Ügyfélszolgálaton személyesen vagy on-line megrendeléssel előre utalással érhető el.
Amennyiben nem személyes átvétel történik, úgy a csomag szállítási költségét minden esetben ki kell fizetni. Az üzleti kezdőcsomaggal más termék nem csomagolható össze!
A szállítási költség előre utalás esetén: 1.300 Ft.

2012. május 3., csütörtök

Mit mond a szakértő a rákellenes, immunerősítő szerről?

Íme, egy gomba, amit nem feltétlenül az íze miatt fogsz szeretni, hanem azért, amiért a kínai császárok évezredekkel ezelőtt. Fiatalságot és hosszú életet kaptak tőle, ma pedig természetes csodaszerként tekintenek a Ganoderma gombára Keleten.

Hagyományos és alternatív módszerek

Az orvostudomány sokáig teljesen elutasította az alternatív gyógymódokat, ma már szerencsére nemcsak jól megfér a hagyományos medicina és a természetgyógyászat egymás mellett, de kitűnően ki is egészítik egymást.

Ez egyben a kulcsa is a gyógyulásnak, mert bizony sokan belesnek abba hibába, hogy az egyiket a másikkal próbálják helyettesíteni, ahelyett, hogy együtt alkalmaznák őket.

Dr. Csiszár MiklósDr. Csiszár Miklós szerint azért fontos az alternatív gyógyászat lehetőségével élni, mert a hagyományos szemléletmód nem mindenre tud választ adni, és számos problémát sajnos nem képes hatékonyan kezelni. Ő maga is ezért hagyta el a sebészi pályát. A cikk folytatása

2012. május 1., kedd

MLM- ben jártas vezetőket keresünk!

A megcélzott, és betervezett vezetői szintünkhöz 6 új (Star Agent) vezetőre van szükségünk. A soron következő hetekben választjuk ki a megfelelő személyeket a jelentkezők közül. Nem a semmiért csatlakoznak több százan hetente a DXN- hez. Különleges jutalékrendszerét egyre többen ismerik meg, és az online jelöltkeresés, valamint a gyors, internetes üzletépítést támogató eszközök is nagyon vonzók. Sokan szeretnének otthon maradni, és a ma már nélkülözhetetlen családi számítógép, és az internet kapcsolatuk felhasználásával jövedelmet szerezni. Csatlakozz most Te is egy kényszerítő szabályok nélküli, fogyasztói hálózathoz, amiben Te a saját terveidet tudod megvalósítani! Csatlakozz most Te is Európa legtapasztaltabb DXN vezetőihez! Csatlakozz most Te is hozzánk!